A CÉGRŐL

Szakértők vagyunk a nyomástartó edények, tartályfelépítmények és a tevékenységünk keretében kínált minden más termék gyártásában és összeszerelésében.

Üdvözöli Önt az STS KOVO társaság

STS Kovo

Az STS KOVO, s. r. o. a JUROP S.p.A. és Az Enz Technik ag képviselője a Szlovák Köztársaságban, és rendelkezik az STN EN ISO 9001 szerinti minőségi tanúsítvánnyal.

Az eperjesi gépgyártás hagyományai STS márkanév alatt egészen 1965-ig nyúlnak vissza. Az STS megalakulása óta mezőgazdasági gépek és berendezések gyártásával és javításával foglalkozik.

Víta vás spoločnosť  STS KOVO, S. R. O.

A kezdetek

Az eperjesi gépgyártás hagyományai STS márkanév alatt egészen 1965-ig nyúlnak vissza. Az STS megalakulása óta mezőgazdasági gépek és berendezések gyártásával és javításával foglalkozik.

A termelés bővítése

Később a gyártási program kibővült a nyomástartó tartályok és tartályfelépítmények gyártásával, különösen a TATRA tehergépkocsi alvázakhoz, majd később a gyártási program kibővült a laminált dobozos felépítmények gyártásával.

A hagyományok

Az STS KOVO, s.r.o. egy magánvállalkozás, amely 1992-es alapítása óta folytatja ezt a gépészeti hagyományt. Fennállása során ezt más termelési területekre is kiterjesztette.

STS KOVO - Výroba a montáž tlakových nádob

Nyomástartó edények gyártása és összeszerelése

SZAKÉRTŐI VAGYUNK ANNAK, AMIT CSINÁLUNK

Az STS KOVO, s. r. o. társaság rendelkezik minden szükséges engedéllyel a nyomástartó edények, tartálykocsi felépítmények és a vállalkozói tevékenysége keretében kínált egyéb termékek gyártásához és összeszereléséhez. A társaság rendelkezik műszaki és gépi berendezésekkel, valamint a gyártás és a konstrukció terén sokéves tapasztalatot szerző, képzett szakemberekkel.

KÜLDJE EL NEKÜNK AZ IGÉNYÉT

Személyre szabott árajánlatot készítünk az Önnek

© 2024 Minden jog fenntartva az STS KOVO, s. r. o. számára
Select your privacy settings to continue. Please read our privacy policy and cookie policy for more information.